​​Salaris Administratie ProCount

Salaris Administratie

Het voeren van een salarisadministratie gaat niet alleen om het uiteindelijke loonstrookje voor de werknemer. Dat wij dat goed voor u kunnen verzorgen spreekt voor zich. Wezenlijk onderdeel ervan is onze bijdrage aan alles waar u als werkgever met uw personeel te maken heeft. Al vele jaren verzorgen wij de salarisadministratie van onze klanten. Vier gespecialiseerde medewerkers zorgen voor een adequate invulling van uw salarisadministratie. Prócount zorgt voor correcte salarisberekeningen door de juiste brancheregelingen te hanteren en de meest actuele wet- en regelgeving toe te passen.

Wij kunnen uw salarisadministratie op verschillende manieren verzorgen. Uiteraard kunt u de volledige salarisadministratie aan ons uitbesteden. U kunt er echter ook voor kiezen om zelf de basisgegevens in te vullen via online salarisadministratie. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld zelf de ziektemeldingen en opgaves aan de brancheorganisaties verzorgen.

Onze medewerkers zoeken actief naar mogelijkheden om uw kostenstructuur te optimaliseren. Hierbij kunt u denken aan de mogelijkheid om onbelaste kostenvergoedingen te verstrekken, maar ook subsidieregelingen of kortingen op de loonheffingen. Tevens kunnen wij u adviseren op het gebied van arbodiensten en verzekeringen (o.a. ziekengeld, keuze van WGA eigen risicodragerschap, aansprakelijkheid). Prócount denkt met u mee.